World Floorball: Tsekki-Sveitsi pronssiottelu 11.12.2010 Hartwall Areena

Salibandyn MM-kisojen pronssiottelussa kohtaavat Tsekki ja Sveitsi. Katsomossa on punaisia läikkiä useita, koska molempien maiden kannattajaryhmät ovat sonnustautuneet punaiseen faniasuun. Kentällä tsekit olivat sinisiä, sveitsiläiset valkoisia.

Ensimmäinen erä on tarkkaa peliä ja varovaista tunnustelua. Toisessa erässä molempien joukkueiden maalisarakkeet avataan, mutta peli aaltoilee sopivasti, ettei ratkaisua voi ennakoida. Erän puolesta välistä lähtien tsekin pelaajat saavat luotua sen verran etumatkaa, että tauolle mennään heidän 4-2 -johdossa.

Kolmannen erän seuraaminen on vajavaista. Valmistautuminen finaaliin edellyttää ruokailua ja vessassa käyntiä ennen ruuhkia. Pronssiottelun kolmas erä etenee omalla vauhdillaan, mutta kiinnostavasti: yhtäkkiä Tsekki johtaa 6-2. Vaikka kyseessä on salibandy, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti, tuntuu nyt, että Sveitsi jää kyydistä. Aikalisä ja kuudella pelaaminen ilman maalivahtia eivät tuota toivottua tulosta. Tsekin otteet ovat varmoja ja päättäväisiä. He vievät pronssit lopputuloksella 9-3.

Iloista: Suomalaisten yhtyminen Hopp Schwiiz -kannustuksiin, joista heidät palkittiin makeilla Sveitsi-paidoilla. Vähän kadehdin, koska seurasin tapahtumaa niin läheltä. Komia paita!

Riemullista: Tsekin maalivahdin ex-SPV David Rytychin kirmailu voiton varmistuttua. Yksi Davidin unelmista taisi toteutua: voitto arvokisojen mitaliottelussa.

Hieno näky: ottelutapahtuman pallopojat suoristivat kaukalonlaidat nopeasti ja tarkasti. Sitoutumista ja täsmällisyyttä tarvitaan tuossakin tehtävässä.

Jälleennäkemisiä: tuttuja kavereita vuosien vuosien takaa saba- ja muista kuvioista. On salibandyperhe koolla taas.

Lue otteluraportti. Tutki ottelupöytäkirjaa.

Kategoria(t): salibandy Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s