Stella ja Scandinavian Music Group 30.4.2011 Rytmikorjaamo, Seinäjoki

Stella tervehtii tuttuja

Joensuulaisen bändin laulaja Marja Tahvanainen on kotoisin Nurmosta, joten tuttuja löytyy salista. Vastaanotto on sen mukainen. Iloinen ja lämmin jälleennäkeminen.

Stella on viettänyt pitkää taukoa keikoista ja tehnyt mm. uuden levyn, joka tulee myymälöihin toukokuun loppupuolella. Kuulemme uutta tuotantoa, mutta myös vanhoja hittejä. Yleisö lämpenee tunnelmaan ja laulaa mukana.

Keikkatauko näkyy ehkä pienenä jännityksenä. Välispiikit jäävät ohuiksi ja bändin soittajien esittely taisi unohtua. Stella on mukavasti vakiinnuttanut paikkansa suomipopin kentällä, joten keikkarutiini karttuu kyllä. Solistin ääni on kuulas, olemus herttainen – tästä vaan tykkää.

Scandinavian Music Group – vahva paketti uutta ja vanhaa

Vahvat solistit jatkavat. Terhi Kokkonen on ottanut tuekseen sisarensa Pauliinan. Hieno ratkaisu. Laulajien äänet täydentävät toisiaan ja kevyet stemmat ovat syviä ja soinnikkaita.

Scandinavian Music Group on muutama päivä ennen keikkaa julkaissut uusimpansa, Manner-levyn. Monipuolisten kielisoitinten ja ison orkesterin muheva saundi ei levyllä välttämättä pääse esille, mutta livenä kyllä. Levyllä piisit tuntuivat vähän hennoilta ja keveiltä, mutta nyt lavalla niiden tempo ja sointi toimii.

Orkesteri piiskaa yleisöä kovempiin aplodeihin ja kannustukseen, mutta yleisö ei ihan jaksa keskittyä. Vapunaatto vetää osan porukoista ulos ja yökerhojonoihin turhan aikaisin, sillä SMGn keikka on hyvä ja ehyt loppuun asti. Yhteislauluunkin päästään vähän väliä ja erityisesti keikan lopussa. Näin minä vihellän matkallani.

Kivaa: Molempien bändien keikkakunnon voi tarkistaa uudelleen Provinssissa.

Ikävää: Naisten vessoja voisi huoltaa tapahtuman aikanakin. Paperit loppuvat ja muutenkin tilan vois välillä tsekata. Ihmettelin myös, onko nestesaippuaa laimennettu liikaa – oli kuin vettä?

Toivon, että piharemontin jälkeen vanhat pyörätelineet mallia ”korjaamo” tulevat takaisin käyttöön. Nyt ei ollut mitään polkupyörätelinettä, vain epätasainen piha.

Kategoria(t): live-musiikki, Pop, Rock Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s