Honey B & T-Bones 6.8.2011 Mallas Jazz, Seinäjoki

Esipesu

Aina elokuussa on ollut Mallasjazz Mallaskosken Panimoravintolassa. Esiintymislava sekä tarjoilujen määrä ja laatu ovat vuosien aikana vaihdelleet. Myös musiikkityylit ovat vaihdelleet. Panimon omia mallastuotteita on aina mukava nauttia vihreässä miljöössä kosken partaalla.

Kirjopesu

Kaksipäiväisen minifestivaalin toisena päivänä esiintyi Honey B & T-Bones.

Ennen HBTB:a esiintyi Tangofinalisti Juha Hautaluoma Yhtyeineen. Istuskelimme rauhassa jutellen mm. pesäpallosta (taas) ja elämän kulusta. Olimme onnellisia teltasta, mikä yleisön suojaksi oli pystytetty. Välillä vesi ryöppysi teltan reunoja alas, mutta ilma oli suloisen lämmin. Otsakiehkurani kihartui ilmankosteudesta. Tulitte vihdoin lavalle: Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi.

Honey, tunnustan, että suhteeni sinuun on väljähtänyt. Näin sinut viimeksi Provinssirockissa v. 1986. Esiinnyit nykyisen miehesi kanssa Rytmiteltassa sinisessä luurankotakissa mustat aurinkolasit silmillä. Siitä on aikaa neljännesvuosisata. Tänä aikana elämääni on tullut mm. Muru, joka on kompostori.

Linkous

Ystäväni Virpi on ollut keikallanne kolme vuotta sitten Kalliojärven Jazz & Bluesissa. ”Puurtisen ääni on mahtava”, ihailee Virpi. Mietimme hiuslaitostasi ja sen sopivuutta. En päässyt vielä oikein tunnelmaan. Johtuiko se myöhässä olevasta rumpalistanne?

Honey B, kerroit teidän olevan enemmän yö- ja aamuihmisiä.                                    Hangaround soitettiin, se on uusimmalta levyltänne WALKING WITNESS. Kello 0:40 alkoi musiikillinen tunnelma tiivistyä. Koin basson ja kitaran muuttuneen jotenkin intensiivisen vietteleväksi. Rumpali Jaska Lukkarinen oli rumpalina paikallaan. Itse innostuin jo tanssahtelemaan. Paikalla oli niin pönöttäviä rock/bluespoliiseja kuin jammailevia nuoria.

Jälkipyykki

Kengät olivat rapaiset ja sunnuntaiaamuna ne piti pestä.

Honey B. Tervetuloa Provinssiin taas. Siitä on liian kauan, kun olette siellä soittaneet viimeksi 1995.

Mukavaa: hyvät ystävät ja Mallaskosken punertava Amber. Erityiskiitos rakennetusta lisäteltasta ja viinipisteestä.

Kuvasi Lee, kirjoitti Lii

Kategoria(t): Blues, Jazz, live-musiikki Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti