Hamilton Groove, 8.4.12, Ravintola Karma, Seinäjoki

Varsin ison remontin jälkeen Ravintola Karma on avannut ovensa vasta noin kuukausi sitten. Paikka on ollut nuorten juttu, joten kovin usein ei siellä ole viime vuosina käyty. Hamilton Groove antaa nyt mainion syyn tutustua bilebaarin sisustaan.

Missä aikalaiset?

Pääsiäissunnuntain bileilta vetää tänäänkin baariin nuorisoa. Tuleekohan ketään aikalaisia, mietitään rokkibaarin pöydässä. Samalla mieliin maalautuu jo kommentit: vanhat pois Karmasta, eikö teille Provinssi riitä. Omaa arkuutta, turhaa sellaista, sillä teinit ovat jees ja (lähes) aikalaisia tupsahtaa ihan pöytään asti.

Hamiltonin tuoreinta kuullaan

Yhtyeen toinen pitkäsoitto julkaistiin 14.3. ja siitä lähtien bändin keikkasoittoa on ollut tarjolla lähiseutujen baareissa mukavasti. Toivottavasti on myös jatkossa, sillä hamiltonien groove on livejuttu, jos mikä. Tänäänkin tanssilattia täyttyy, kun bändin rytmikirjo laittaa jalat vipattamaan. Teineistä teineimmät taitavat hiippailla Karman muihin bilepisteisiin, mutta osa jää saliin ihmettelemään. Lisää aikalaisiakin löytää paikalle.

Kingdom of Nothing -levyn uutukaisia kuullaan, mutta myös vanhempaa materiaalia. Uudella levyllä hehkuu mukavasti esim. Carnival ja King of Rats, josta on videonäkykin tarjolla.

Joitakin vanhoja helmiä jäin kaipamaan – vai menivätkö ne vain korvieni ohi. Ainakin Small-time Jesus, Pirate ja Let it rain olisi ollut kiva kuulla. Ehkä ensi kerralla? Mutta jos totta puhutaan, ei tilanne minua haittaa. Nyt yhtye on siinä kunnossa, että piisejä riittää ja voi aikaisempaa reippaammin tehdä valintoja illan soittolistalle. Ei yhtään huono asia.

Bändi vetää hyvin. Tomwaits dramatisointi vaihtuu yhtäkkiä eläkeläishumpaksi niin että raikuu. Pohdimmekin, mitäs jos, entäs jos – jotakin suomeksi? Musiikki on kuitenkin visuaalista, dramaattista ja jännitteistä, joten vieraskielisyys on jotenkin etu. Itse en ainakaan ehdi intensiivisesti kuunnella sanoituksia vaan annan rytmin ja fiiliksen viedä. Jos sanat olisivat suomeksi, kokemus saattaisi olla erilainen.

Yleistä illasta

Jaakko ei ollut nimennyt meitä vieraslistalle, koska siellä ei tainnut sellaista edes olla. Liput 0 e. Narikka 0 e. Kuivat siiderit loppu. Tanssilattia ja dj oikein kiinnostava. Virkistävä miljöö. Menestystä Karmalle.

Punaiset lavavalot olivat tosi kirkkaat ja oli vaikea kuvata. Käsiveskakameran puhti ei riitä. Soitto alkoi vasta klo 24. Huh, se on myöhään.

Teksti: Leena e., Kuvat: Liisa m., Leena e.

Kategoria(t): Jazz, live-musiikki, Pop, Rock Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hamilton Groove, 8.4.12, Ravintola Karma, Seinäjoki

  1. leenae sanoo:

    Hyvä että oli! Se on niin mainio. Harmi, että meni multa vähän ohi.

  2. Lurkki sanoo:

    Let it rain oli setissä mukana kyllä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s