SPV – Erä III, Naisten salibandyliiga, la 1.12.12, Nurmohalli, Seinäjoki

Tapanilan Erä III on SPV Naisten vanha ja rakas kiistakumppani. Muistan yhdenkin kerran, kun joskus 1990-luvun lopulla… Ne ajat ovat historiaa ja nyt mennään uusilla kokoonpanoilla.

Ennen ottelun alkua juhlitaan SPV leidi nro 1 Tuulikki Kangasluoman synttäreitä. En näe seremonioita, mutta kuulen kuulutukset ja taputukset. Pitkän linjan työntekijä, pelaaja ja seuraihminen on todella aplodien arvoinen.

Turistilla uusia tehtäviä

Kyllä mekin vielä...

Kyllä mekin vielä…

Eka erä menee lipunmyyjänä ja arpoja myyvien pikkupoikien apuna. Kurkin matsia pienestä kulmasta ja samalla touhuan muuta. Tapanilalaiset menevät aivan erän loppuminuuteilla 0-1 -johtoon.

Erätauoilla myydään arpoja oikein urakalla. Muuta tauko-ohjelmaa tarjoavat SPVn ja Remixin (Isokyrö) D-tytöt. Näytösottelun tuomarina toimii Katja Luhtala. Uusi aluevaltaus sekin. Ehkä tulevaisuudessa lisää…

Tasaista kamppailua

Ottelu etenee tasaisesti. Alkuvaiheessa Erä III on niskanpäällä. Pelin edetessä SPV:n otteet paranevat ja joukkue lyö hyvää painetta Erän päätyyn. Maalinteko on molemmilla vaikeaa, vaikka paikkoja syntyykin.

SPV:n maalitilin avaa Jonna Nieminen, joka syöksyy hienosti maalipaikkaan boksin kulmalle. Aino Lepikonmäen syöttö on nappitarkka.

Kolmannessa erässä SPV menee ansaitusti johtoon kovan painostuksen päätteeksi. Syöttöpiste Tiia Nikkolalle, maalipinna Reetta Korkille. Odotettu maali, josta nauttiminen jää valitettavan lyhyeksi. Puoli minuuttia ehditään jatkaa peliä ja helsinkiläiset tasoittavat tilanteeseen 2-2.

Erä III:n voittomaali syntyy hienosta kuviosta, jossa ex-SPV, kotikulmillaan vieraileva Anna Ylikojola on viimeistelijänä. Ottelun viimeiset minuutit karkaavat nopeasti alta eikä SPV saa enää kunnon tilanteita hurjasta yrityksestä huolimatta.

Tärkeät pisteet viedään pääkaupunkiin ja kotivoittoa jäämme vielä odottamaan. Harmillista, että tässäkin matsissa SPVn naisilla oli voittopala haarukassa. Peli on syötöiltään ja perusrakenteeltaan kehittynyt. Kunhan joukkue saa lisää suoraviivaisuutta ja taktista malttia hyökkäyksiin niin moni keskikastin porukka on voitettavissa. Puolustukselle kannattaisi rakentaa enemmän vetomahdollisuuksia, jotta hyökkäykseen saadaan kaikkien viiden kenttäpelaajan energiat mukaan.

Menot ja tulot: ostin arpoja aika paljon, mutta voittojakin tuli: voiteita, hiusaineita, pipo, tpaita, magneetti. Ihanaa mansikkakaakkua erätauolla.

Ottelupöytäkirja (pdf). Ottelukooste (html).

Nurmohalli, Länsitie 30, Nurmo, Seinäjoki (kartta)

Teksti ja kuva: Leenae

Kategoria(t): salibandy Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s