Classic-SPV, naisten salibandyliiga, la 9.2.13, Tampere Areena

Kärki vastaan hännän huippu

Päästään paikalle Tampere Areenaan ensimmäisen erän puolessa välissä. Hipsheijaa, tilanne on 0-0! Ennaltapelatun ottelun haju ei enää leijaile katsomossa. SPV Naiset laittaa hienosti kampoihin ja ohjaa puolustuksellaan Classicin naiset vaarattomille alueille.

Viimeisenä lukkona on Erika Manninen, joka ehtii pallon eteen ottelun aikana 36 kertaa. Erikan otteissa on pomomeininkiä. Koko joukkue pelaa uhrautuvaa ja tarkkaa peliä. Yhtenäisyys ja joukkuehenki välittyy katsomoon.

SPV:n hyökkäykset ovat vähissä. Joitakin vastahyökkäyksiä ja hyviäkin ideoita on, mutta viimeistely ontuu vielä.

Classic vie ottelun lopulta selkesti 5-1, mutta SPV:n peli ansaitsee kehut. Joukkue oli ottelun jälkeen ansaitusti hyvillä mielin. Pelisysteemi toimi. Peli oli siistiä ja kontrolloitua.

Ottelu tulevaa mestaria vastaan?

Juttelemme Classicin pelistä, joka taitavuudestaan huolimatta näyttää nyt tehottomalta ja turhautuneelta. Joukkueen syöttöpeli ja liike on ihailtavaa, mutta maalinteko ei onnistu. Lisäksi: puolustukseen tarvitaan asennetta, kun kovemmat pelit alkavat. Tamperelaiset eivät automaattisesti ole tulevia mestareita nähdyn pelin perusteella. Töitä, nöyryyttä ja joukkuepelaamista, ja vähän iloriemua kentälle – niitä tarvitaan.

Media-analyysiä

Paikallinen Aamulehti moitti kotijoukkuetta tehottomuudesta. Peli oli ollut kauden huonoin. SPVn kotimedia Ilkka kehui omiaan ja toi esiin, miten peli oli ollut kauden parasta.  Näin se vinkkeli vaihtuu.

Classicin tähtisikermästä Aamulehti nostaa uutisoinnissaan esiin yllättävän seikan: keiden maaliputki piti ja keiden katkesi. Kyse on kuitenkin joukkuelajista eli ihan sama, kuka maalit tekee, kunhan joku tekee.

Lue tarkat luvut ottelupöytäkirjasta.

Muuta: Liput 10 e. Katsomo on komia ja hyvät istuimet. Tuttuja oli.

Kategoria(t): salibandy Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Classic-SPV, naisten salibandyliiga, la 9.2.13, Tampere Areena

  1. Saija sanoo:

    Aamulehden toimittaja on tilastofriikki. Joka salibandyjutussa on aina näitä voitto-otteluiden tai voitottomien otteluiden tai pisteiden putkia, kyllästymiseen saakka. Hauskaa, että noteerasitte heti saman asian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s