22-Pistepirkko, 25.5.13, Bar 15, Seinäjoki

Suurin odotuksin

Menemme paikalle Bar 15:een suurin odotuksin, sillä edellisestä pirkkokeikasta on kulunut aikaa aivan liikaa. Vinyylilevyjen aikaan 22-Pistepirkon uusi levy oli aina vakiohankinta ja keikkavisiitti vakioreissu.

IMG_7917Entiseen malliin

Pirkot vetävät entiseen malliin. Keikka on loistava! Yhtye vetää muutaman klassikon, sillä ”olette varmasti kuulleet vanhempienne ja kenties isovanhempiemme musiikkimuistoista”, he juontavat. Uutta ja ajattoman tuoretta tuotantoa on hyvä kuunnella. Mukavaa, se tuntuu maistuvan nuoremmallekin väelle. Yleisössä on yllättävän monta parikymppistä diggaria. Sali on melkein täynnä, vaikka kyllähän tämä silti hieman marginaalimenoa on. Nuorten joraamista on hauska seurata. Tämähän on tanssimusaa.

IMG_7985Luomurokkia

Pirkot soittavat autotallirokkia peltosoundilla. Siitä löytyvät sekä itsevarmat ja jyhkeät että luomumaisen leikittelevät sävyt. Miksaaja sai kuin saikin soundin kohdalleen, vaikka matala tila ja meidän sijainti eivät ihan napsanneet. Olisi hyvä kuunnella tätä vähän isommassa ”tanssihallissa”, sillä nyt jouduttiin vähän hankalaan paikkaan, että edes nähtiin jotakin ja ettei oltaisi toisten edessä.

Muuta

Liput: 9 eur. Pari olutta. Ihana turkoosi teepaita. Kangasmerkki. Mehän ihan shoppailtiin.

Hämmentävää: narikkapakko ja tiukka tulkinta farkkujakun olemuksesta… But it doesn’t really matter… Muuten tunnelma tässä kellariluolassa on aivan ainutlaatuinen.

Teksti ja kuvat: Leenae

Kategoria(t): live-musiikki, Rock Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s