Jenni Vartiainen, pe 29.11.13, Rytmikorjaamo, Seinäjoki

JenniTiiviin työviikon väsyttämänä ja flunssaisena ei olo ole kovin korkealla. Jenni Vartiaisen keikkaa Seinäjoella olemme kuitenkin odottaneet koko syksyn, joten fiilis revitään mukaan vaikka mistä. Konsertti Rytmikorjaamolla on loppuunmyyty.

Uutta tuotantoa

Lokakuussa julkaistu uusi pitkäsoitto Terra on soinut radiossa. Oma perehtyminen on jäänyt juuri näiden hitinpoikasten tasolle. Erityisesti Junat ja naiset -kipale on soinut nimenomaisesti radiossa. Sillä aloitetaan tänään, ja heti on yleisö mukana. Jennin hiljaiselo on päättynyt.

Duran Duran, Mustaa kahvia, Eikö kukaan voi meitä pelastaa. Jenni laulaa, esiintyy ja tulkitsee. Nyt en näe diivamaisia eleitä. Alkuosa on täyttyy balladeista, joten tulkitsija-Jenni saa sijaa.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Vauhti lisääntyy

Puolen tunnin kuluttua vauhti kasvaa. Sitten mennään Nettiin ja muuallekin. Funky pop-Jenni pääsee esiin. Tyttövuodet, Ihmisten edessä. Osa kappaleista on saanut uudet sovitukset, mutta silti on jätetty paikkoja, jolloin voi laulattaa yleisöä. Selvästi päihtynyt, Mä en haluu kuolla tänä yönä, Malja – tarjoavat lauluun ja laulattamiseen oivat alustat. Encoren aikana on sitten taas jo mahdollisuus rauhoittaa. Se on Missä muruseni on.

Intensiivinen ja pitkä keikka. Oli mukava ilta, vaikka Tiinan kanssa ihmeteltiin, miten paikalla oli niin vanhoja ihmisiä. 😀 Musiikki oli parasta ja tuttuihin biiseihin oli saatu sovituksilla uutta jekkua.

Liput jotakin 30 e. Pikkujouluisia ihmisiä paljon liikkeellä.

Teksti ja kuvat: Leenae

Kategoria(t): live-musiikki, Musiikki, Pop Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s