The Sounds, su 8.12.13, Rytmikorjaamo, Seinäjoki

Sunnuntai-illan klubikeikka on pieni riski sekä järjestäjille että henkilökohtaisesti. Jos ja kun järjestäjät ovat ottaneet riskin, on meidänkin oltava rohkeita. Otamme siis suunnaksi Rytmikorjaamon, huomisesta varhaisesta työherätyksestä huolimatta.

Lämppärinä Viktor and the Blood

Illan avaa suoraviivaista indierokkia soittava kolmikko Viktor and the Blood. Energinen ruotsalaistrio tarjoaa tanakkaa ja paksua soundia, joka saattaisi jo itsessään riittää illan orkesteriksi. Lämmittelyn lopuksi Soundsin basisti tulee mukaan ja soitto vaan tanakoituu entisestään. Tämä nimi pitää painaa mieleen. Teepaitojakin myydään jo.

Pääesiintyjä on The Sounds

Maja_3Ensimmäiseksi illan pukukoodi: The Soundsin solisti Maja Ivarsson on pukeutunut mustaan farkkutakkiin ja mikroshortseihin. Hiukset on suittu siisteiksi ja sidottu. Hän nauraa ja iloitsee, muu bändi on vakavana.

Dramaattisesta introsta selvittyään on yleisö mukana heti ensi tahdeista alkaen. Lavan eteen ovat parkkeeranneet tosifanit, jotka pomppivat ylös ja alas kuin käskystä.

Maja_2Kuulemme ainakin seuraavat: Queen Of Apology, Shake Shake Shake (uutta), Something To Die For, Hurt The Ones That I Love (uutta), Painted By Numbers (tykkään tästä), Dorchester Hotel, Wish You Were Here, Weekend (uutta), 4 Songs & A Fight, No One Sleeps When I’m Awake (yksi mun suosikeista), Living in America. Encorea odotamme aika kauan, mutta sitten kuulemme vielä kaksi hyvää vähän funkympaa vetoa: Tony The Beat ja Hope You’re Happy Now.

Maja_4Jossakin välissä Maja sytyttää tupakan. Hengästyneenä, hikisenä, tupakoivana ääni ohenee, mutta liike ei lopu. Hän syöksähtelee yleisön sekaan ja flirttailee eturivin faneille. This is for you, peipi.

Pitkin keikkaa ja erityisesti sen lopussa Maja Maja_5kiittelee yleisöä vuolaasti. Tulitte tänne, vaikka on sunnuntai. Asian ytimessä ollaan. Tulimme. Vaikka. Oli. Sunnuntai.

Muuta: Illan ainoa moite menee jättiläisille, jotka tulevat kesken keikan tönöttämään eteesi. Tietävätkö jättiläiset, millaista on olla lyhyt?

Teksti: Leenae
Kuvat: Liisam

Maja_6

Kategoria(t): live-musiikki, Musiikki, Pop, Rock Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s