SPV-FBC Turku, naisten salibandy 1-divari, su 5.1.14, Seinäjoki

Syyskaudella FBC Turun joukkueesta otettiin hieno vierasvoitto. Nyt haetaan samaa kotikentällä.

Ottelu on  SPV:n 20-vuotisjuhlaottelu. Se tuonee lisähehkua naisten otteisiin. Eilen vietettiin hienoa juhlagaalaa, mutta sen tunnelmat pitää nyt pyyhkäistä pois.

DSC_0419Suvereeni kotijoukkue

SPV:n naiset aloittavat pirteästi, mutta ensimmäinen maali syntyy vasta erän puolivälissä. Turkulaiset puolustavat hyvin, mutta kotijoukkue hallitsee pallollisen pelin ja pitää otteet käsissään.

Toisen erän lopussa SPV johtaa 5-0. Enemmänkin se voisi olla, mutta muutamat hyvät maalipaikat tyrehtyivät huonoon viimeistelyyn. Vastustajien puolustus rakoilee ja pallo karkailee miten sattuu. SPV saa useita hurjia ja selkeitä ylivoimahyökkäyksiä ja karvauspalloja, mutta maaliin asti nämä vastustajan tarjoilemat pelipallot eivät etene.

Kolmas erä on rikkonainen. Onnekkaan ylivoimamaalin myötä turkulaiset saavat intoa lisää ja samassa SPV:n vauhti jotenkin hiipuu. Turku tekee vielä toisenkin maalin erän lopussa. Ottelu päättyy 5-2. Suurempaankin maalimäärään oli mahdollisuus.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Ilon aiheena on kotijoukkueen liikkuva pallollinen peli. Eilispäivän Karhu-peliin verrattuna, joka sekin oli hyvä, peli on varmaa ja huolellista. Pallollinen peli sujuu, kun pallottomat liikkuvat riittävästi. Se onnistui tänään!

Parhaina palkittiin SPV:n Heta Pollarinen ja FBC Turun Elisa Laakso. Lisäksi SPV:n Milja Kiviharju ja Tiia Nikkola olivat tehokkaina. Janika Ollikkala pelasi jälleen hyvän pelin.

Otteluun oli vapaa pääsy. Katsojia olikin paikalla mukavasti, 220.
Muut kustannukset: yksi kahvi ja yksi jäätelö.

Ottelun tapahtumat.

Teksti: Leenae, kuvat: Leenae, Liimaki

Kategoria(t): salibandy Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s