Kisaturistien syksy 2014 twittermäisesti

On ollut sellainen syksy, että saatte tyytyä twittermäiseen pikatiivistelmään.

Seinäjoen harrastajateatterikesä 22.-24.8.14. Taivaalliset tyttäret (Jyväskylän Huoneteatteri): vakava ja ahdistava esitys. Johtui varmaan siitä, että tiesi juonen. Näytelmän seuraaminen oli matka kohti vääjäämätöntä pahaa. – Kaaos (Salon teatteri): vauhdikas ja paikoin hersyvä kolmen naisnäyttelijän ajoituksen ja taidon näyte.  – Päällystakki (Ykspihlajan Työväen Näyttämö): Mainio paketti, jossa monta hienoa asiaa; tarina, onnistuneet roolitukset, monipuolinen näyttelijäkaarti, hauska ja vakava yhtä aikaa.

SJK-HJK. 24.8.14. Alkulämppäri Softengine oli jo lopettanut, kun ehdimme paikalla. Katsomot melko täynnä ja sää ok. SJK voittaa ansaitusta 2-0.  Veikkausliigan raportti.

Seitsemännen portaan enkeli.  Seinäjoen kaupunginteatteri. Nähtiin esitys kaksikin kertaa. Syyskuussa ja lokakuussa. Musiikki toimii. Bändi pelaa hyvin, Osku Ketola laulaa vahvasti. Lavastus on nerokas. Näyttelijäsuorituksissa muutama mainio jekku. Vielä ehtii katsomaan.

Pienpanimoiden oluttapahtuma. Mallaskoski. Syyskuussa. Erikoisia, harvinaisia desin annosoluita testattavana.  Kyrö Distilleryn viskiä ja giniä maistettiin myös.

Pepe Willberg. 11.10.14. Rytmikorjaamo, Seinäjoki. Upea uusi levy kuunneltu monta kertaa. Upea oli keikkakin, melkein yhtä iso kokoonpano kuin niissä muutamissa superkonserteissa. Vain kuoro puuttui. Hävetti hieman, kun paikalla oli niin köyhästi yleisöä. Pepeäkin ihmetytti, mutta sanoi, ettei se vaikuta heidän settiinsä pätkääkään. He vetävät niin kuin paikalla olisi 1000. Tämän he todistetusti tekivät. Kiitos.

Evita. Tampereen Työväenteatteri. 31.10.14. Tyhy-matkalla Tampereella. Sali täynnä, hyvä tunnelma. Musiikki parasta niin kuin pitää ollakin.

Suklaatila. 31.10.14. Suojärven suklaatila on Mutalassa. Kannattaa poiketa. Netissä on lisää tietoa. Suklaata maisteltiin ja ostoksia tehtiin.

Hector. Hauras-kiertue. Seinäjoki Areena. 22.11.14. Kiertueen nimestä kuuli monta vitsiä. Hector edelleen hyvässä vedossa, mutta konserttipaikka ei paras mahdollinen. Istumakonsertissa irrottiin tuoleista vasta ihan viimeisen biisin aikana.

Varpunen. 11.12.14. Verstas teatteri, Seinäjoen kaupunginteatteri. Liisu Aurasmaan esitys lapsettomuudesta. Puhutteleva kokonaisuus monella tavalla. Tarjolla oli vain neljä esitystä. Onneksi osuimme paikalle.

Kategoria(t): Musiikki, Musikaalit, Pop, Rock, Ruoka, teatteri Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s