SPV-Indians, miesten salibandyliiga, 18.1.15, Seinäjoki

Eiliset veikkaukset menivät niin penkin alle, että tänään ei niistä edes puhuta, mutta parhailla paikoilla ollaan jälleen.

Tuntemattomat intiaanit

Seinäjoen Peliveljien vastustaja Westend Indians on turisteille tuntematon joukkue. Toista kautta (?) liigassa pelaava joukkue on kuitenkin riistänyt pisteitä kokeneilta joukkueilta, joten ennakkoluulotonta peliä uskaltaa odottaa.

Vauhtia ja tilanteita

Ottelussa riittää vauhtia ja myös niitä vaarallisia tilanteita. Joukkueiden juoksuvoiman lisäksi mitataan kroppavoimaa, mailanäppäryyttä, harhautuskikkojen ja hämysyöttöjen laatua ja toimivuutta.  Maalien jälkeisten minuuttien nöyrä pelaaminen unohtuu molemmilta, joten tasaisissa merkeissä mennään.

Indiansien pelirohkeus ja nopeus haastavat kotijoukkueen toden teolla. Vasta  toisen erän puolivälissä SPV menee ottelussa ensimmäisen kerran johtoon. Tasaväkisin ottein ottelu etenee ihan pelin loppuun asti. Janne Hulmin kolmannen erän maali 7-6 on voittomaali, jonka jälkeen vieraat eivät hurjasta myllytyksestä huolimatta saa kavennusta aikaiseksi. Viimeisen maalin SPV tekee tyhjään (ja siirtyneeseen) maaliin väsyneiden pelaajien nurkkapainin päätteeksi.

Kovavauhtinen peli sisältää myös vaaransa. Jäähyjä vihellettiin puolin ja toisin. Syinä olivat useimmiten estäminen tai vaarallinen peli. Välillä peli näytti kaoottiselta roiskimiselta, jossa fyysiset otteet vaan kovenivat ja kovenivat.

Seesteisiä, hallittuja jaksoja pelissä oli tuskin lainkaan. Vauhtia riitti, tilanteita piisasi. Mukavaa seurattavaa. Yleisö tykkää viihdyttävästä, aktiivisesta ja rohkeasta pelistä.

4H-kerho jyrää

SPV:n maalinikkareina kunnostautuu varsinainen 4H-kerho: Hulmi, Hankkio, Hakonen ja Hakala. H-linjan rikkoo Ville Kuuselan kaksi osumaa. Kerholaisista Hulmi palkitaan parhaana ja taistelijan takin pukee päälleen Hakala. Vieraista palkittiin Markus Markkola (2 + 0).

Toimitsijapöydällä vipinää

Ottelutapahtumia oli sen verran, että toimitsijatkin olivat välillä aika helteessä. Tunnettu ja tunnustettu huippuporukka hoiti tilanteet rauhallisesti ja tarkasti. Senkin episodin, jossa pari pelaajaa törmää kirjureiden pöytään niin, että tulos- ja kellotaulu pimenee. Onneksi on – varakellot!

SPV_5

Muuta

Tarkkuusheittokisaan osallistui iso liuta lapsia ja nuoria. SPV:n junnut pyyhkivät lattian erätauoilla. – Hääräsin tabletin, kameran, Twitterin kanssa (ei hyvä), joten välillä joku tilanne meni ohi. Onneksi on videoscreeni.

Lue ottelupöytäkirjakooste.

Teksti: Leenae, kuva: Liimaki

Kategoria(t): Ei kategoriaa, salibandy Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s