SPV-SSV, miesten salibandy 2. puolivälieräottelu, pe 11.3.16, Seinäjoen urheilutalo

Kisaturistien vuoden kisatauko päättyy, kun matka vie kohti Seinäjoen urheilutaloa ja salibandyottelua.

Hyville paikoille

Otteluohjelma_110316Pääsemme hyville paikoille, kentän tasolle. Tässä pitää olla tarkkana ja seurata peliä herkeämättä, ettei pallo yllätä nekkuun tai kaukalon laitakappale syliin.

Kotijoukkeella Seinäjoen Peliveljillä on alla niukka 5-3 tappio keskiviikolta. Katkeranrakas kiistakaveri SSV voitti ensimmäisen koitoksen. SPV:n ailahteleva ja vaisuhko runkosarja saa unohtua. Nyt jos koskaan pitää jaksaa raastaa.

Otteet tasapainossa

Ensimmäinen erä on maltillinen, hienokseltaan mennään kotijoukkueen hallinnassa. Peli on tarkkaa ja vähän hermostunutta. Herkkukohta on SPV:n alivoimamalli, jonka turvin mennään erätauolle johtoasemassa 2-1. Henri Myllymäki on erän hahmo kahdella tehopisteellä.

Pelin taso laskee

Toisen erä alku ennustaa hyvää. Kotijoukkue kiepauttaa tilanteeksi 4-1. Mikko Kohonen on iskussa ja mukana molemmissa maaleissa. Erän jatko kertoo ailahtelevaisuudesta, peli on aikamoista häslinkiä. Taso laskee, tunteet nousevat pintaan. Hätäreitä, turhautumista ja sekavaa sotkua. Onneksi kotijoukkueella on muutaman maalin etumatka. Näyttää, että mitä vaan voi tapahtua ja sattua suuntaan ja toiseen. Jos oli agendalla rikkoa toisen pelikirja, niin siinä onnistuivat molemmat.

Ryhtiliike

Kolmas erä oli upeaa katsottavaa. Jännitettäkin saatiin, mutta SSV otti erän alussa kuin ylivoimaroolin ja ohjakset käsiinsä sekä kavensi taululle 4-3 -lukemat. Tuohon vieraiden takaa-ajon tuloskunto kuitenkin tyrehtyi kovasta yrityksestä huolimatta. SPV lisäsi johtoaan yhdellä maalilla, puolusti hyvin ja piti pelipaketin kasassa. Maalivahti Jarno Ihme pelasi huippupelin ja oli joukkueelleen kaikki kaikessa. Näin lopputulos 5-3 tasasi punnukset ottelusarjassa.

Niin pitkä on matka 

Sunnuntaina taas Helsinkiin ja sitten Seinäjoelle jne. Kauden puolivälierät pelataan paras seitsemästä -systeemillä. Pitkä kaava seuloo jyvät akanoista, mutta hioo varmasti myös joukkueiden peliä eteenpäin. Valitettavasti toinen vaan voi jatkaa pelikautta, jopa sinne superfinaaliin, jos hyvin käy.

Tunnusluvut: Tulossivu Pöytäkirja Laukaisukartta

Liput: 15 e / S-etukortilla, tokalla tauolla kahvi ja iso pehmis maksoivat n. 5 euroa kahvila Vaparista.

Teksti ja kuva: Leenae

Ps. Jippii, turistien rimakauhu selätetty! Ehkä jatkoakin seuraa tulevina viikkoina.

 

Kategoria(t): salibandy Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s