SJK – BK-46, ykkösen nousukarsintaa, 22.10.11, Keskuskenttä, Seinäjoki

Nousukarsinnan finaalissa kohtaavat kaksi kauden tappiottomasti pelannutta joukkuetta. Oikeutetut finalistit, joiden keskinäinen paremmuus punnitaan vajaan 10 asteen lämmössä ja kovassa sivutuulessa. Kenttä on märkä aamuisen sateen jäljiltä ja nyt sää kääntyy pilviseksi melkein heti ottelun alettua.

Tunnustelusta hallintaan

Ottelun ensimmäiset minuutit ovat vielä tunnustelua, mutta vajaan vartin päästä alkaa käydä selväksi, että SJK tahtoo voittoa enemmän. En tiedä miksi, mutta BK-46 kellahtelee permannolle vähän välilä ja ajautuu selittelemään sitä sun tätä. Psyykkausta varmaan tai sen yritystä.

Peli on varovaisen aneemista ja enemmän tulee seurattua pallopoikien touhuja. Katsomojunnujen jututkin huvittaa: – Näittekö Ilikassa kuvaa blondista variksesta? Hetken päästä lintu on jo muuttunut harakaksi.

SJK painostaa, mutta maalijyvä löytyy vasta toisen puoliajan jälkeen. Arttu Seppälä sijoittaa Patrik Lomskin antaman kulmatilannetarjoilun maalin perukoille. Maalihyvää saadaan pian lisää. Tällä kertaa BK-46 avustuksella. Virhe alakerrassa ja Petter Meyer rokottaa (2-0). Kerhon suvereeniin 3-0 -voittoon vie Daniel Caumo. Toinen jakso osoitti SJK:n kypsyyttä ja hallintaa. Pelipalloa ei omalle puolustusalueelle montaa kertaa  päästetty. Tehokasta ja näyttävää peliä, joka sai karjaalaiset aseettomiksi.

Finaalisarja jatkuu toisessa osaottelussa Karjaalla la 29.10.11 klo 14. Fanimatkoja Raaseporiin kuulutettiin kentällä. Busseja on tarjolla jokaiseen makuun. Aikuisten bussi ei taida tulla kotiin suorinta reittiä, jos nousu on totta.

Ei nuolaista ennen kuin peli pelattu, mutta käytännössä BK-46 on miltei mahdottoman tehtävän edessä. Nousu ykköseen on kutkuttavan lähellä.

Tauolla kanelipullaa (hembakat)

Tuulikille kiitokset kanelipullayllätyksestä. Haettiin kahvit kioskista (1 e) ja juotiin penkeissä. Pahvikahvit viilenivät nopeasti, joten siitä ei suureksi lämmittäjäksi ollut. Pullat olivat maukkaita ja itse suunnittelen jo seuraavaa tarjoilua. Se menee ensi kesään ja toivottavasti silloin seurataan ykkösen matsia.

Kuvagalleria ottelusta. (itse en kuvia ottanut, sormet olivat sen verran kohmeessa)
Haastatteluja ja muuta taustajuttua.
Jalkapallobuumista Seinäjoella kirjoittaa verkko-Ilkka.

Kategoria(t): jalkapallo Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s